top of page

NEREDE TIRAK ORDA BIRAK

Ahlaki bir aydınlanmayla, sevgi pıtırcığı bir dervişe dönüşerek lanet alışkanlığımı durdurabileceğimi söylüyorsanız, ben almayayım.


Safsataya bak! Güya kendimi sevmem, adamdan saymam gerekiyormuş. Ben zaten seviyorum kendimi, tiksindiğim falan yok.


Nedir herkes tutturmuş, hilesiz, kurumsuz ol, herkesi mazur gör, tepen atmasın... Size akıl danışanda suç, boş laf bunların hepsi!


Adamakıllı düzgün biri olsaydım size paçayı kaptırır mıydım? Ortalama birisiyim ben

ne çok erdemliyim ne de çamur bir adamım.


Tövbe, ne kimsenin tacizine uğramışlığım var ne de nefret ettiğim bir babam.


Travma dediğiniz o şeyden de anlamam.


Az buçuk üzülsem de pişmanlık hissetmem, geçmişe takılmam... Nerede tırak orda bırak derlerdi bizim mahallede, ben gençken. İşte bu akımdanım.


Yaşamayı sokaklarda öğrendik sonuçta. Yukarı pis mahallenin serseri çocuklarıyla anladıkları dilden konuşmayı da bilirdim, binamızda tek başına yaşayan teyzenin bir elma karşılığında pazar alışverişini yapmayı da.


Nahoş bir tarafım yok demiyorum, gel gör ki adam gibi adamım. Sadece alışmışım bu işe, küçüklükten alışmışım. Mahalledeki bir fırlamanın sattığını kasetlerle oltaya geldim zokayı yuttum. Bütün hamlelerim boşa çıkınca da hayat bana kötü bir oyun oynadı dedim, enseyi kararttım.


Koskoca adam olduk, yakışmıyor artık. Dokunuyor, midem kaldırmıyor. Hanımdan, çocuklardan utanıyorum, prangalarımdam kurtulayım artık diyorum..


Hem ruhsal dönüşüm de neymiş!


Maç izlerken ağzımı doldura doldura küfrü basabilmek, trafikte hangi şerit boşsa onu kapabilmek isterim ben. Hovardalığa merakım yok, lakin zarif bir kadına ufak kaçamak bakışlar atabilmeyi de isterim. Ara sıra aklıma estiğinde okey masasında hoşbeşle dertlerimi unutabilmek isterim.


Yağlı müşteriyi göz göre göre başkasının eline bırakmam ben. Aptal aptal konuşan bir hödüğün karşısında mütevazi olacağım diye edebimi bozmadan oturup öylece bekleyemem.


Bir meleğe çevirmeye çalışarak mahvetmeyin beni. Elinize düştüm diye sürdüremeyeceğim bir hayata zorlamayın, ağzımı bozmayın.


Sırf porno izlemeyi bırakamıyorum diye münafık cenneti memlekette vaaz edecek beni mi buldunuz, sizi sapıklar sürüsü!

41 görüntüleme
1/23
bottom of page